top of page
Søk

Bli bedre kjent med vår parkettlærling, Mikael Christoffer Bratlie

Mikael er vår blide parkettlærling som med sin enorme lærvilje og engasjement tilfører et friskt pust til teamet. 


For oss er det en viktig del i arbeidet å videreføre kunnskapen og de gamle tradisjonene innenfor tregulv. Med på laget har vi flere håndverkere med gedigen kunnskap og vi er glade for å kunne formidle den videre til den yngre generasjonen og la tradisjonene leve videre. 


Mikael som er født og oppvokst i Drøbak er en ivrig hobbysnekker med tidligere erfaring fra byggebransjen.

Mikael har en enorm lærevilje og engasjement i prosjektene han er med på. Han tilfører et friskt pust i teamet vårt og ser verdien av det gode håndverket og presisjonen Parkettstudio representerer.Tre kjappe spørsmål til Mikael..


  • Hva synses du er det beste med jobben din i Parkettstudio? Jeg liker at hverdagen hos Parkettstudio er variert med ulike typer jobber, med alt fra sliping og behandling til legging av avanserte mønstergulv lærer man alltid noe nytt.

  • Hvilket er det morsomste prosjekt du vært med på mens du jobbet i Parkettstudio? Å være med på legging av gulv på Ullevaal stadion var veldig gøy. Her la vi planker i forskjellige bredder og vinkler som til slutt ga et veldig effektfullt resultat inntil de buede veggene. Å være med på planlegging og legging av fiskebensparkett gjennom flere rom har også vært utrolig lærerikt.


  • Hvorfor synes du man bør velge Parkettstudio som leverandør av gulv? Jeg synes man bør velge Parkettstudio fordi vi følger prosjektene våre nøye fra A til Å og sørger for profesjonalitet i alle led. Vi har også lang og bred erfaring innenfor tregulv og kan tilby skreddersydde og spesiallagde løsninger du ikke får andre steder.

Kommentare


bottom of page