top of page
Topp heltre

Heltre

Når du velger et massivt tregulv får du ikke bare et fantastisk gulv, men du gjør samtidig et bærekraftig valg. Studier viser nemlig at massive gulv, med riktig vedlikehold, kan holde i generasjoner, og de blir bare vakrere med tiden.

Heltre eik

Vi leverer heltregulv i flere treslag, de vanligste er eik og ask men også andre treslag som valnøtt, merbau, doussie, wenge og lønn. Vi kan også tilby douglas gran i brede og tykke dimensjoner.

 

Om du ønsker bredere bord eller har gulvvarme, anbefaler vi å se på STUDIOplank.

Dette er en plank som gir deg samme følelsen som heltre, men som er mer stabil for disse behovene.

 

Vi har også endeved- høykant og mosaikkparkett i ulike varianter. Dette er harde og robuste gulv som er velegnet i rom som må tåle harde påkjenninger.

Montering, sliping og behandling

Et massivt tregulv er et tidløst høykvalitetsprodukt som kan slipes flere ganger etter behov, eller dersom man ønsker å bytte overflate eller farge.
Vi har heltregulv i ulike treslag, blant annet eik, merbau, ask og douglasgran. Alt av heltregulv må fastmonteres til godkjent undergulv enten gjennom helliming eller skruing.
 
Heltregulv i plank kan leveres ferdigbehandlet fra fabrikk etter ønske, men som regel leveres gulvet ubehandlet hvorpå vi sliper og behandler det etter legging.
Vi har erfarne medarbeidere som kan hjelpe deg med denne prosessen, og et bredtspekter av farger og overflatebehandlinger du kan velge mellom som siste finish.

Inkluder oss
i prosessen

Hent inspirasjon fra våre referanseprosjekter,

eller besøk oss i vårt showroom på Skøyen.

Vi hjelper gjerne til med alt fra tekniske spørsmål og forslag på løsninger, til estetiske valg og selvfølgelig til slutt selve utførelsen.

Kontakt oss tidlig i prosessen så avtaler vi også gjerne befaring for å se på mulige løsninger sammen med deg.

Heltregulv
bottom of page