top of page
Søk

Bli bedre kjent med vår teknisk ansvarlige, Eyvind Viking Trondsen

Møt Eyvind som er teknisk ansvarlig innenfor parkettlegging hos oss i Parkettstudio.


Eyvind er andre generasjons gulvlegger med mange års erfaring innenfor faget. Han begynte i lære allerede som 16 åring og har siden den gang vært med på noen av Norges største prestisjejobber innenfor parkettlegging.For Eyvind er høy presisjon og nøyaktighet alfa og omega, gjerne med det lille ekstra i form av spesiallagede detaljer som setter prikken over i:en ikke bare for gulvet men for hele interiøret.


Det er spesielt mønstergulv og spesiallagde løsninger som ofte involverer Eyvind sin kompetanse. Et mønstergulv er nemlig ikke bare et mønstergulv, det krever ofte nøyaktig planlegging i forhold til romløsning og eventuelle rammer eller andre spesialløsninger. Under monteringen er presisjon helt avgjørende for et godt sluttresultat.


Takket være Eyvind sin brede og lange erfaring har vi som bedrift kompetanse til å kunne påta oss de mest avanserte mønsterarbeidene. Samtidig får våre litt ferskere gulvleggere erfaringen de trenger for å videre utvikle sine kunnskaper med en god veileder i ryggen.
Tre kjappe spørsmål til Eyvind..

  • Hva synses du er det beste med jobben din i Parkettstudio?

Det jeg liker best med jobben i Parkettstudio er utfordringene som dukker opp, når man må tenke til og finne løsninger.

  • Hvilket er det morsomste prosjekt du vært med på mens du jobbet i Parkettstudio?

Det morsomste prosjektet må være hovedkontoret til Choice Hotels. Her laget vi nemlig et helt unikt fiskebensgulv i massiv eik med innfelte staver av kobber. Hele gulvet ble i tillegg behandlet av gulvkunstneren Mats Dahlberg i Floordesign. Det er et skikkelig smykke som jeg er stolt av å ha vært med på.


Et annet prosjekt jeg husker godt er et fiskebensgulv i Museumsveien hvor parketten skulle legges gjennomgående uten brudd gjennom flere rom og til slutt endte opp der vi startet. Her måtte vi tenke noen ekstra runder for å få mønsteret til å treffe rett når vi kom tilbake til startpunktet.

  • Hvorfor synes du man bør velge Parkettstudio som leverandør av gulv?

Hos Parkettstudio skal du være sikker på å møte kvalitet i alle ledd. Vi er alle sammen opptatte av å levere en eminent opplevelse; fra produktene selvfølgelig og første besøk i showroomet, til møtet med våre gulvleggere og til slutt det ferdige resultatet.

Comments


bottom of page