top of page
Søk

Mønstergulv er vår lidenskap

Hos oss finner du det meste innenfor tregulv men vi har spesialisert oss på legging, sliping og behandling av alle slags mønstergulv.



Et mønstergulv kan være både klassisk og elegant, eller trendy og moderne avhengig av valgene man tar når det kommer til mønster, dimensjoner og farge.


Stavene fås i ulike treslag og størrelser som monteres én og én i ønsket mønster.


Det finnes utallige mønster å velge mellom, og blant de mest populære finner man bland annet fiskeben, chevron og firkanter.


Våre mønstergulv blir skreddersydd etter dine ønsker og behov, gjerne med spesialtilpassede løsninger som for eksempel innfelling av glass eller andre materialer og treslag, eller buede rammer.




Alle mønstergulv hellimes og det stiller derfor noen krav til underlaget. Det kan derfor kan det være lurt å kartlegge underlag og behov for eventuelle utbedringer.



Vi tilbyr rådgiving til undergulv og har en fast samarbeidspartner med kyndige fagfolk som utfører avrettingen, også med komplette løsninger for lyddemping og vannbåren varme.


La oss være støttespillere til prosjektet, vi har over 30 års erfaring og hjelper gjerne til med flere tips og råd på alt fra tekniske løsninger til estetiske valg og muligheter.


Comments


bottom of page