top of page
Søk

Nyåpning av Osmo-utstilling

I forbindelse med nyåpning av vår Osmo-utstilling inviterte vi interiørdesignere og arkitekter til en uformell åpningsfest i showroomet vårt sist torsdagskveld.

Vi fikk besøk av Tove og Atle fra Osmo som holdt presentasjon og workshop hvor deltakerne fikk lekt og prøvd seg med fargeblandinger samtidig som vi fikk servert god mat og bobbler i glassene.


Den nye utstillingen har blitt både større til formatet og en fått en mer sentral plassering i showroomet.


Nå vil du kunne se fargene på ferdige gulvprøver som gir et bedre inntrykk av hvordan fargene vil se ut på et større gulv og gjøre det enklere å ta stilling til farge.
Hardvoksoljen fra Osmo er vår foretrukne overflatebehandling til gulv og brukes både på vår egne STUDIOplank som ofte kommer ferdigbehandlet fra fabrikken i Nederland, men også på ubehandlede gulv hvor farge og overflatebehandling påføres etter legging.


I løpet av året sliper og behandler vi også en mengde gulv, faktisk nærmere 150-200 gulv, hvor hardvoksoljen til Osmo blir brukt for å gi nytt liv til slitne gulv.
Noen av fordelene med hardvoksoljen er at den trekker inn og beskytter treet fra innsiden, noe som gjør at den naturlige gløden og teksturen i treet bevares, samtidig som overflaten beskyttes fra utvendige påvirkninger. Et gulv behandlet med hardvoksolje vil også kunne vedlikeholdes lokalt og dermed holdes fint over lenger tid uten større tiltak.


«Tusen takk for en hyggelig og lærerik kvled. Det var kjempegøy.» Karina, Støre arkitekter


«Takk for hyggelig, lærerik og kreativ ettermiddag!»

Therese, N12 Interiørstudio


Comments


bottom of page