top of page
Søk

Nytt gulv med mosaikkparkett hos Tønsberg Fallskjermklubb

Da fallskjermklubben i Tønsberg skulle fornye gulvene sine, var vi glade for å kunne hjelpe til. Alex, daglig leder for Parkettstudio, er selv en aktiv fallskjermhopper i klubben og det var derfor naturlig at vi tok ansvar for levering av disse gulvene.

Vi stilte med to av våre fremste parkettleggere og sammen med medlemmer av klubben har vi avrettet, lagt, slipt og lakkert alle gulvene på 375 kvadratmeter.


Oppdraget

Oppdraget var å legge nytt gulv på et område med mye trafikk og det var derfor behov for en slitesterk parkett som tåler flere slipinger og forventet hard bruk. Valget av parkett falt da naturlig nok på heltre eik mosaikkparkett.

Mosaikkparkett

Mosaikkparkett er en massivparkett som hellimes til underlaget, og resultatet er et meget slitesterkt og robust gulv som kan slipes mange ganger.

Fremdrift

I dette prosjektet er flere av våre tjenester inkludert og et hyggelig samarbeid mellom medlemmer av fallskjermklubben og våre eksperter. Vår faste samarbeidspartner Gulventreprenøren har bistått med avretning av gulvet før selve leggingen startet. Gulvene ble montert av en herlig gjeng fra klubben etter anvisning fra våre egne erfarne håndverkere. Deretter ble gulvene sparklet og slipt før de til slutt ble oljet med hardvoksolje fra Osmo.

Spesialdesignet innfarging av logo

Med hjelp av Osmo dekorvoks har vi laget en innfarging av klubben sin logo i grønt og blått direkte i parketten.

Comments


bottom of page