top of page
Søk

Panaget – vårt seneste tilskudd av leverandører innenfor parkett

Vi tilbyr parkett fra flere leverandører og vårt fokus er å kunne levere kvalitetsprodukter til rimelig tid og pris. Alle våre leverandører har godt rennommé og mange års erfaring innenfor bransjen. Det gir deg et bredt utvalg og mange muligheter for utseende i form av farge, behandling, sortering og dimensjon.OM PANAGET

Vi har nå gleden av å presentere et nytt samarbeid med en velkjent og godt ansett fransk leverandør av parkett, nemlig Panaget. Panaget er en fransk leverandør med lang tradisjon innenfor treproduksjon med lokasjon i Bourgbarré på den bretonske landsbygden. Her har de plantet eik siden 1929 og gjennom årene blitt et anerkjent navn verden over.

Produksjonen drives av 150 ansatte og parketten lages utelukkende av fransk eik som blir til vakre parkettgulv og leveres verden over.


EIK FRA BÆREKRAFTIGE KILDER

For hvert tre som hogges ned planter Panaget to nye trær som i sin tur får vokse i 80 år før de får lov til å pryde hjemmene våre i form av vakre tregulv. I tillegg er de opptatt av å ta til vare gulv som skal rives, og de jobber med å utvikle løsninger som vil gjøre det mulig å gjenbruke gamle parkettgulv.

Panaget er PEFC-kvalifisert, hvilket innebærer at produktene kommer fra bærekraftig skogforvaltning. I tillegg er produktene godkjente i henhold til ISO 9001, CE-merket og av garantert fransk opprinnelse.

Parquets de France er en merking som garanterer opprinnelse og kvalitet, teknisk design og produksjon. Merkingen garanterer at produktet er laget i henhold til franske og europeiske bestemmelser og at Panaget som leverandør sørger for bevaring av lokale arbeidsplasser.

Panaget sine kolleksjoner er delt inn i forskjellige bredder og lengder, og er laget for å få mest mulig ut av hvert enkelt tre.DESIGN

Innenfor produktsortimentet til Panaget har du mulighet til å velge forskjellige sorteringer, bredder, faser, innfarginger og overflatebehandlinger. Det er også mulig å få gulv i andre treslag som for eksempel lønn, bjerk, valnøtt og teak.


SE PRODUKTENE UTSTILT

I vårt showroom på Skøyen finner du mange varianter utstilt fra Panaget sitt sortiment. Ta turen innom oss for en uforpliktende prat om parkett. Våre medarbeidere bistår deg med alt fra valg av utseende til legging, eventuell sliping og behandling.

bottom of page