top of page
Søk

Sikre leveranser av kvalitetsgulv

Parkettstudio er en av få norske leverandører av tregulv som kan garantere faste leveranser av gulv i en tid hvor treverk er blitt et sterkt etterspurt produkt og tilgangene er begrenset grunnet situasjonen i Europa.

Vårt samarbeid med franske Panaget er én av grunnene til at vi kan sikre leveranse, de bruker nemlig kun fransk eik i produksjonen sin.


Flere leverandører Vi tilbyr parkett fra flere leverandører og vårt fokus er å kunne levere kvalitetsprodukter til rimelig tid og pris.

Alle våre leverandører har godt rennommé og mange års erfaring innenfor bransjen. Det gir deg et bredt utvalg og mange muligheter for utseende i form av farge, behandling, sortering og dimensjon, noe som igjen vil kunne tiltale kundene deres.


Vi har lang erfaring innenfor tregulv og utfører alt fra sliping og behandling, til legging av både en-stavs parkett og avanserte mønstergulv. Vi tilbyr gjennom våre samarbeidspartnere også avretning, gulvvarme og lyddemping.


Flotte gulv til knallpriser Vi rydder for øyeblikket plass på lageret vårt for å kunne fylle opp med spennende nyheter, og i den anledning selger vi ut en rekke flotte gulv til fantastiske priser. Ta turen innom og se våre gode tilbud!

bottom of page