top of page
Søk

Slik vedlikeholder du ditt parkettgulv

TRE ER ET LEVENDE MATERIALE


Tre er et levende materiale som gir liv og sjel til rommet og det er nettopp derfor vi elsker det, men det trenger også litt kjærlighet og vedlikehold for å holde seg like fint år etter år. Her kommer derfor noen tips fra oss på hvordan du best vedlikeholder parkettgulvet ditt.
VASK OG PLEIEMIDDEL


Osmo Vask og Pleiemiddel er spesielt utviklet for rengjøring av oljede og voksede treoverflater innendørs, og er anbefalt produkt for rengjøring av gulv fra Parkettstudio.

Osmo Vask og Pleiemiddel kan også benyttes på andre vaskbare flter som lakkerte gulv, stein, vinyl osv.

De naturlige oljene tilsatt produktet forhindrer gulvet i å tørke ut.

Tilsett 1 kork (15ml) til 2 liter vann og vask gulvet med en lett fuktet mopp. Ved behov for rens av overflaten, bland 1:1 med vann.Osmo Vask og Pleiemiddel fås kjøpt hos Parkettstudio


VI HJELPER DEG GJERNE

Er gulvet ditt i behov av oppfriskning?

Da hjelper vi deg gjerne med jobben. Polering av gulv er en relativt kjapp og enkel måte å friske opp et gulv på, og du trenger ikke å rydde ut alt av møbler. Her jobber vi oss rundt større møbler og fokuserer på utsatte områder i for eksempel gangsoner og foran kjøkkenbenken. Selve jobben er ofte gjort på et par timer.


Under behandling; det nyslipte gulvet er lyst og friskt.


SLIPING OG BEHANDLING

ER gulvet blitt så slitt at det er behov for å slipe det? Da er jobben litt mer omfattende, men til gjengjeld blir gulvet som nytt og kan farges i valgfri farge fra Osmo.

På bildet ser man tydelig den store forskjellen på den eksisterende mørke fargen til området som er nyslipt friskt og lyst. Med dette utgangspunktet vil man kunne velge fritt blant en mengde standardfarger og kan i samråd med Parkettstudio også lage sin helt unike farge.


Comments


bottom of page