top of page

Stilfull leilighet i Oslo sentrum

Bli med inn i denne stilfulle leiligheten på Fredensborg hvor vi har lagt massiv fiskebensparkett i eik, med litt større staver som gir et rolig og moderne uttrykk og som passer perfekt inn i stilen til denne leiligheten.

Gulvet er til sist slipt og behandlet med hardvoksolje fra Osmo som fremhever treets naturlige farge og glød.

I tillegg til fiskebensgulvet har vi lagt mikrosement i inngangspartiet. Mikrosementen gir en spennende og røff kontrast til det ellers klassiske uttrykket, og den varme gråtonen harmonerer perfekt til den naturlige trefargen.

EN KLASSIKER MED MANGE MULIGHETER

Et mønstergulv kan være både klassisk og elegant, eller trendy og moderne avhengig av valgene man tar når det kommer til mønster, dimensjon og farge. Våre massive mønstergulv fra danske Hørning fås i ulike treslag og størrelser som monteres én og én i ønsket mønster.

Det finnes utallige mønster å velge mellom, og blant de mest populære finner man bland annet fiskeben, chevron og firkanter.

Våre mønstergulv blir skreddersydd etter dine ønsker og behov, gjerne med spesialtilpassede løsninger som for eksempel innfelling av glass eller andre materialer og treslag, eller buede rammer.

Ønsker du tilbud eller mer informasjon om dette produktet?

bottom of page