top of page

Klassisk fiskeben i
sveitservilla på Jar

I denne sveitservillaen på Jar har vi levert et klassisk fiskebensgulv med nøye planlagte detaljer. Legg spesielt merke til trappetrinnet til den nedsenkede spiseplassen, hvor stavene er kuttet og tatt opp igjen nedenfor trinnet. Denne spesielle detaljen krever nøyaktighet og planlegging fra gulvleggeren og resultatet er et gjennomført inntrykk og et nesten sømløst trinn.

Kunden har valgt en lys og nøytral farge for å skape en illusjon av et ubehandlet gulv, og med hjelp av hardvoksolje fra Osmo som behandling har vi fått en overflate som bevarer den naturlige trestrukturen og gir et lunt inntrykk også over tid som gulvet blir brukt.

 

EN KLASSISKER PÅ VEI TILBAKE

Fiskebensmønster er på vei tilbake stort og vi ser alt flere som ønsker seg dette i utgangspunktet klassiske gulvet, men et gulv som kan kombineres i alle mulige retninger og stiler. Et fiskebensgulv passer like godt inn i en klassisk og elegant frognerleilighet eller villa på Bygdøy, som en moderne hipsterleilighet på Grünerløkka.

Enten gulvet slipes og behandles på plass eller kommer ferdigbehandlet vil fargemulighetene være nesten uendelige, også dimensjon og eventuelle rammer vil være med på å bestemme uttrykket til et fiskebensmønstret gulv.

Ønsker du tilbud eller mer informasjon om dette produktet?
bottom of page