top of page

Ny parkett på hovedkontoret til Strawberry

Parkettstudio Eminente Gulv er den første totalleverandøren som leverer komplett oppbygging av et gulv. Vi har lang erfaring og ypperste ekspertise innen tregulv, legging, sliping og behandling. I tillegg utfører vi gulvavretting, gulvvarme og lyddemping. Hver dag bistår vi med å realisere gulv-drømmen til boliger og bedrifter og vi elsker det vi gjør. Det er ekstra stas når en bedrift som Nordic Choice kommer med en bestilling som dette.

SPESIALTILPASSEDE LØSNINGER

Hvert gulv er unikt pleier vi å si, men det er noen løsninger som er mer spesielle enn andre. Dette prosjektet tilhører kategorien «spesialtilpassede løsninger». Med blandingen av Eik og kobber skapte vi en atmosfære som setter prikken over i’en, og det er som regel bare fantasien som stopper deg. Vi er glade når denne type prosjekter kommer til oss!

For denne leveransen involverte vi flere av våre tjenester og produkter:

Tekniske detaljer om gulvet:

  • Hørning massiv eik, mønster stav i str 16x70x420 mm

  • Hørning massiv eik langstav 16x70x800-2000 mm

  • Med innfelte kobberstaver i fiskebeinsmønsteret og kobber frilister

  • Fargen som er lagt, er i den nydelige Shades of Nature serien by Mats Dahlberg.

Til sammen ble det lagt ca 250 kvm fordelt på styrerom, kantiner og resepsjon.

 

GODE SAMARBEID

Vi er ikke alene om denne leveransen og har samarbeidet tett med noen av de beste i bransjen vår. Vi er fornøyde med prosessen sammen med  Mellbye Arkitektur og Interiør og Interiørdesigner Anemone og anbefaler de på det sterkeste. Vi samarbeidet også med dyktige fagfolk fra Kjelland Snekkerverksted om den nye trappeløsningen.

 

HAR DU PLANER OM Å OPPGRADERE GULVET? 

Vi jobber med små og store prosjekter. For boliger og bedrifter som ønsker å friske opp sine nye lokaler. Kom innom vårt showroom i hoffsveien 11, Oslo med over 400 kvm inspirasjon. Her blir du møtt av fagpersonell som brenner for faget og som kan gi deg gode råd for valg av gulvløsninger.

Velkommen! 

Ønsker du tilbud eller mer informasjon om dette produktet?
bottom of page